Ποικιλίες Επώνυμων Κρασιών - ΖΟΙΝΟΣ A.E.

Φωτογραφία: Ονομασία: Τιμή: Βαθμολογία:
Ονομασία: Επιλογές Ο.Π.Α.Π. ΖΙΤΣΑ Λευκός. 100% Ντεμπίνα. Αναλυτικά χαρακτηριστικά: Αλκοόλη 12%, οξύτητα 5-5.3 γρ/Λ, σάκχαρα < 2γρ/Λ. Παραγωγή: 12000 φιάλες ετησίως. - -
Ονομασία: Ηπειρώτικος. Τοπικός Ηπειρωτικός Οίνος Λευκός. 60% Ντεμπίνα. Αναλυτικά χαρακτηριστικά: Αλκοόλη 11.5%, οξύτητα 5-5.5 γρ/Λ, σάκχαρα < 2γρ/Λ. Παραγωγή: 15000 φιάλες ετησίως - -
Ονομασία: Ζίτσα Ημιαφρώδης. Τοπικός Ηπειρωτικός Οίνος Λευκός - Σαμπάνια. 100% Ντεμπίνα. Αναλυτικά χαρακτηριστικά: Αλκοόλη 12%, οξύτητα 5-5.8 γρ/Λ, σάκχαρα < 10γρ/Λ. Παραγωγή: 40000 φιάλες ετησίως - 7.5/10
Ονομασία: Ζίτσα Ωρίων. Τοπικός Ηπειρωτικός Οίνος Λευκός. 50% Ντεμπίνα. Αναλυτικά χαρακτηριστικά: Αλκοόλη 12.5%, οξύτητα 4.7-5 γρ/Λ, σάκχαρα < 2γρ/Λ. Παραγωγή: 5000 φιάλες ετησίως - -
Ονομασία: Ζίτσα Classic. Τοπικός Ηπειρωτικός Οίνος Λευκός. 100% Ντεμπίνα. Αναλυτικά χαρακτηριστικά: Αλκοόλη 12%, οξύτητα 5 γρ/Λ, σάκχαρα < 2γρ/Λ. Παραγωγή: 120000 φιάλες ετησίως - 5.5/10